FUERTEVENTURA - Casilladecosta

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

Fuerteventura is het oudste van de Canarische Eilanden maar ook het minst ontdekte eiland vandaar dat u hier zeker geen massatoerisme zult vinden. Dankzij de uitzonderlijke ligging in de Atlantische Oceaan biedt Fuerteventura een mild klimaat met weinig regen met een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van ongeveer 24 °, in de winter minimaal 20 ° en in de zomer maximaal 30 ° . Fuerteventura heeft meer dan 300 km kust met de mooiste hagelwitte stranden van heel Europa. Door het klimaat kunt u het gehele jaar door genieten van Fuerteventura, het eiland van de eeuwige lente. En wat vooral bijzonder kan worden genoemd is de uitzonderlijk schone lucht. 
Wat heeft Fuerteventura u nog meer te bieden?

Het landschap van Fuerteventura is karakteristiek. De fascinerende eeuwenoude vulkanen zijn omgeven met grote duinen en mooie stranden van wit zand, het water is kristalhelder. Hoe heerlijk is het om met kerstmis een duik in de zee te nemen.
In 2009 werd Fuerteventura door de UNESCO beschreven als een biosfeerreservaat en kort hierna heeft Fuerteventura de gouden medaille Quality Coast Award 2012 International gekregen. Deze prijs certificeert Fuerteventura als een van de top bestemmingen voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat is de reden waarom dit eiland wordt beschouwd als een prima gebied om te wonen. U zult versteld staan van de zuivere, gezonde lucht.Corralejo, La Oliva en El Cotillo. zijn de meest populaire toeristische bestemmingen in het gebied om de prachtige witte zandstranden, het kristalhelder water, de geweldige sfeer en de verscheidenheid van diensten. Ook kunt u hier zeker de rust vinden.  Zelfs in het toeristiche Corralejo is het gezellig maar nooit te druk.

Op nagenoeg alle dagen is het heerlijk op Fuerteventura om te zonnebaden op de stranden. Het is ook een paradijs voor liefhebbers van watersporten zoals windsurfen, kite-surfen, zeilen, duiken en vissen. Op geen enkel andere plaats in Europa zijn de wind en golven zo geschikt voor de genoemde watersporten als op Fuerteventura. Als u wilt, kunt u ook golfen op diverse banen, paardrijden, fietsen, wandelen, excursies maken naar parken en culturele monumenten.De zonsondergang bij El Cotillo is ongeevenaard.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu