PRAKTISCHE INFO - Casilladecosta

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PRAKTISCHE INFO

PRAKTISCHE INFO

EEN APPARTEMENT OF VILLA OP DE CANARISCHE EILANDEN

Als je geld over hebt, dan kan het een goede keuze zijn om een tweede huis te kopen op de Canarische Eilanden. Maar ook kan het interessant zijn om er nu of in de toekomst permanent te gaan wonen. Een tweede huis kan invulling geven aan (familie)vakanties, een plek om meerder keren per jaar heen te gaan of om er te leven. Leven op de Canarische eilanden is investeren in geluk, het investeringsklimaat is hier momenteel goed te noemen.

HYPOTHEEK

Het krijgen van een hypotheek is mogelijk wanneer u zelf, beperkt, eigen vermogen bij kunt dragen. Het nemen van een hypotheek van een Spaanse bank op de Canarische Eilanden is de meest logische keuze. De rentetarieven zijn hier ook interessant te noemen. Op Fuerteventura bevinden zich meerdere Spaanse banken zodat u een onafhankelijke keuze kunt maken. Onze eigen ervaring is dat het proces overzichtelijk is en snel kan worden voltooid.

VERHUREN VAN UW HUIS OP DE CANARISCHE EILANDEN

Het verhuren van uw huis op de Canarische Eilanden kan gedurende 365 dagen per jaar. Door het verhuren van uw huis op de Canarische Eilanden kan uw huis naast persoonlijke luxe ook een extra inkomstenbron zijn.
Door de verhuur zelf te begeleiden houdt u uiteraard meer inkomsten over dan wanneer u een verhuurorganisatie inschakelt maar het daadwerkelijk verhuren kunt u ook laten doen door een verhuurbedrijf. Zij zorgen ervoor dat er gekwalificeerde huurders in uw woning terecht komen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Nadere informatie hieromtrent hebben wij voor u beschikbaar.


BIJKOMENDE KOSTEN

De bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld belasting, notaris, hypotheek etc. etc. bedraagt circa 10% van de verkoopprijs. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu