WIE ZIJN WIJ - Casilladecosta

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

CANARYSTAETE BV

Canarystaete is een Nederlandse Organisatie die verantwoordelijk is voor de verkoop van appartementen, geschakelde- en vrijstaande villa's gelegen op het Canarische eiland Fuerteventura.

Degenen die achter deze organisatie zitten hebben zelf sinds enkele jaren een huis op Fuerteventura en weten als geen ander hoe aantrekkelijk het eiland is en hoe bijzonder het is een huis te hebben op het mooiste Canarische eiland. We vertoeven dan ook zeer regelmatig op Fuerteventura. Momenteel verhuren wij ons huis, met succes, gedurende de overige periodes voornamelijk aan Nederlanders. Ons doel is om hier op termijn definitief te gaan wonen.

Nu investeren in de toekomst om er permanent te gaan wonen of zeer regelmatig even wat (zonne)energie bij te tanken en genieten van de natuur, zee, stranden en rust. Hier vindt u nog een groot strand helemaal voor U zelf. Fuerteventura heeft zo'n 300 kilometer wit strand. Ook kunt u het project voor belegging gebruiken en gedurende het jaar verhuren.

De huizenprijzen op de Canarische Eilanden zijn bijzonder interessant te noemen. De dip van de crisis is hier achter de rug en de prijzen van projecten en bestaande bouw zitten al weer een jaar in stijgende lijn.

En het allerbelangrijkste niet te vergeten, hier is het 365 dagen per jaar zomer.

Gezien onze persoonlijke ervaringen met wonen op het eiland zullen wij graag uw vragen beantwoorden.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu